2009. július 14., kedd

Már megint


...vásároltam egy kevés anyagot.Valahogy a jobb lábam megint azt akarta,hogy belépjek a boltba...a csuda vigye el.Nem tudtam ellenállni a kísértésnek.

Boszi
Végre elkészültem a piros játékba szánt darabjaimmal.Úgy röstellem,de nem volt időm eddig.Nem mintha most sok lenne...:-)
Útjára indítom a boszit és a pinkeepet a gazdájához.Meg kell valljam nagyon a szívemhez nőtt a boszorkány.Hiányozni fog,de bízunk benne Bucival,hogy örömet szerzünk vele ....-nak!
Engedjétek meg,hogy sok fotót mutassak róla.

2009. július 11., szombat

Átadás


Tegnapi napon megtörtént a munkahelyem ünnepélyes átadása.Már nagyon régóta vártuk a többiekkel ezt a napot.Most már jöhetnének a betegek,vendégek is...:-)
Ez egy kastélyszanatórium,ahol szívbetegekkel fogunk foglalkozni(röviden vázolva).
http://www.kastelyszanatorium.hu/

Ajándék


Nagy örömünkre megkaptuk a tavaszi játék ajándékait Szildától.Már olyan régóta vágytam egy Tilda babára!Nagyon szépen köszönjük Tesócskámmal együtt!Nagyon örülünk!:-)Küldött még nekünk egy szívecskét,könyvecskét és képeslapot,azonos anyagokból.Ügyes vagy Ildi!

2009. július 4., szombat

Ma vettem csodaszép anyagokat.Hogy mikor lesz időm bármire is felhasználni őket az rejtély számomra is.Ötleteim lennének.Már olyan régen varrtam...
Megunhatatlan virágaink...Remélem már nem lesz annyi eső,mert nincs időm gyomlálni.Bár szívesen teszem.Ő egy új szerzeményünk.Ezek a csipkebogyóra emlékeztető bogyók a termései,ha jól gondoljuk.A kaktusz virága


A rossz események közepette egy kis szép is jutott a hétre.Buci hőn szeretett kaktuszai meghálálták a gondoskodást.Aki eddig esetleg nem kedvelte ezeket a csodás virágokat,reméljük most kedvet kap hozzájuk!Szeretném Nektek is megmutatni őket.Nem győzzük fényképezni a virágokat.Sajnos csak egy napig nyílnak.20 virágot hoztak eddig,és még nincs vége a virágzásnak.Ma vettem is nekik tápoldatot,mert kifogyott a régi.Ezen a képen még csak bontogatják szirmaikat,kb. este 8 körül fotóztam.

Betegség

Sajnos ez a hét nem volt jó számunkra.Lehet,hogy a nagyon párás,nehéz meleg időjárás miatt,még nem tudjuk miért,de Buci befulladt.Már hétfő éjszaka nagyokat sóhajtott és nem volt levegője,de jobban lett valamivel.Aztán kedden délután ismét.Mentőt kellett hívni.Bekerültünk a helyi kórházba!Hát ez nem az az oldal ahol leírnám a csak negatív tapasztalatokat.Szerintem mindenki el tudja képzelni mire gondolhatok...sajnos.
Vérvétel,oxigén,ekg,röntgen aztán magánúton szívultrahang,véralvadásgátló,ct és még nincs vége.Nagyon köszönöm Györgyi segítségét!
A mai napon kivettem a branült a kezecskéjéből.Sajnos még mindig nincs jól,mert alig kap levegőt.Gyógyszereket szed,és még vérvizsgálatok vannak hátra.Nincs meg a kiváltó ok.Nagyon szapora a pulzusa.
Szóval kemény hét volt.Ezért is nem jelentkeztünk.
Köszönjük Krisztinek a piros játékban készített ajándékát!:-) Én még el vagyok maradva sajnos,elnézést.

2009. július 3., péntek

Díj Barbitól

Köszönjük szépen Barbi!
Nem sorolnám fel minden embert akinek küldeném a díjat. Minden kedvencemet megjutalmazom vele. :)))
 

blogger templates | Make Money Online