2009. november 29., vasárnap

Azért én is hímezgetek...látjátok?Haladok,haladok,csak összeállítani kell már őket.A télapósat könyvborítónak képzeltem el,a rénszarvasos biscornu lesz,a muffinost még nem tudom.Ha jól összeszámolom már lassan tíz össze nem állított mű vár rám.De tudjátok,jön a szabadság ideje.
Nagy szerencse,hogy lett a városunkban kézimunka-bolt.A pénztárcánk bánja,igaz,viszont sokkal könnyebben hozzájutunk a kiszemelt darabokhoz.Ja,és suliba is megyek szombaton,tehát beugrom az Éva kézimunkába is...

Készülődés

Én is készítgettem koszorúkat,eladásra.a sajátunk még készülőben van.Jön a szabadság ideje...:-)Szerencsére volt időm eddig is hímezgetni,hamarosan teszek fel képeket az elkészült művekről.

2009. november 26., csütörtök

Katica blogszülinapja

Katica játékot hírdetett. Blogja 4 éves lett. :)

2009. november 20., péntek

Hóemberke
Elkészültem egy hóemberkével.Mi lesz belőle?Magam sem tudom még.Most csak nézegetem és gyönyörködöm.Ja és egy újba kezdek.Annyira belelkesültem.Szegény Bucikám pedig elszontyolodott,mert vissza kellett bontania a hímzését.Próbálom vigasztalni,de nem megy.
Talán a jövő héten több időm lesz,mostanában sűrű volt a beosztásom.Suliban is voltam,3 napig Pestre jártam.Kicsi pihire-hímzésre vágyom.

2009. november 18., szerdaMinden tiszteletem az idős embereké,de ez nagyon vicces...

2009. november 8., vasárnap

Maci


Elkészültem a HE. keretében készített macis ajándékommal.

2009. november 7., szombat

 

blogger templates | Make Money Online