2010. január 30., szombat

Helyzetjelentés


Már annyira vágytam rá,hogy angyalkát csinálhassak!


Bucit is beleejtettem a hóba!Alig bírtam utána Őt felemelni...szakadtunk a röhögéstől!

Természetesen Gyulust is beraktuk a hóba,hiszen még nem látott ekkora havat soha.Annyira édes volt!Elkezdett lefele ásni...


Újabb állatkáink vannak.Szerencsére vissza-visszatérnek.Persze.Hiszen Ludvig a cserépkályha mellett durmol :-)

2010. január 28., csütörtök

Egyszerűen bonyolult

Nagyon -nagyon rég nevettünk ennyit filmen.Ajánljuk figyelmetekbe!Van szerelem a házasság után is...sőt!

2010. január 25., hétfő

Aki szerelmes filmre vágyik..

..feltétlenül nézze meg ezt a filmet!Egyszerre játszódik a jelenben és múltban.A szálak összefutnak.Már régen láttunk ilyen megható,romantikus filmet.

Biscornu


Ez lett belőle.Kibékültem a színeivel.Venus fonalat használtam,és nem bántam meg.Egyszer egy francia blogon találtam a mintát.Érdekes mennyire mást mutat a minta készen,mint félkész állapotában.

2010. január 23., szombat

Elkezdtem ezt az aranyos mintácskát.Kicsit elégedetlen vagyok a színeivel,de még bármi jó kisülhet belőle...:-)

1 éves lett a blogunk

Kedves Olvasóink, Látogatóink ezt nektek köszönhetjük!

2010. január 21., csütörtök

Renato Parolin


Lányok!Köszönöm a kedves sorokat.Ismét készítettem egy hímzést,amiből majd lesz valami...:-)
Örömmel olvasom,hogy Ti is "gyűjtők" vagytok.Legalább 20-30 ilyen félkész darabom vár rám...Kérdeztétek milyen minta volt a madaras.Egy orosz blogon találtam.Látogassatok el hozzá,ha még nem ismernétek őt.

2010. január 20., szerda

Apróság

Nekem nagyon tetszik!Mostanában rákattantam ezekre a motívumokra.Természetesen nem tudom mi lesz még belőle.Ismét gyarapítom a félkész művek számát.Ti is vagytok így?

Állatok

Képzeljétek a napokban egy vadliba csapat vonult át felettünk.Annyira hangosak voltak.Fantasztikus milyen okosak ezek az állatok.Már többször előfordult,hogy felettünk húztak el,viszont a januári vonulás nem jellemző.
Ludvig kevésbé kedveli a havat...


Gyuszikát kiraktuk egy kicsit a hóba,hogy szellőztesse meg a bundáját.Olyan aranyosan ugrándozott.

2010. január 10., vasárnap

Kedves Zsolt!

A hír:amputálták Erőss Zsolt lábát.Nagyon megrázott ez a szörnyű hír.Ismerem személyesen,hiszen én is másztam hosszú éveken át.Nem is olyan régen a városunkban volt.Sajnos lehetett sejteni,hogy nehezen gyógyul a lába.Megszakad a szívem,és sírok...Hamarosan ment volna újra a Himalájába!Kívánok rengeteg erőt és sok kitartást,mielőbbi hegymászást!Veled vagyok!

2010. január 9., szombat

Véradás


Képzeljétek, tegnap életemben először adtam vért.Ne ítéljetek el,de egy ötösért cserébe tettem.Történt ugyanis,hogy az osztályfőnökünk felajánlotta,hogy ha adunk vért (nem kötelező),akkor kiválthatunk egy tantárgyat vele.Bátorkodtam az én 50 kg-mal elindulni vért adni.Sikerült.Persze a tudat is nagyon jó,hogy ezzel segítettem valakinek!:-)Aztán később egy felsőbb évfolyamostól megtudtam,hogy tavaly ilyenkor legalább 20 ember ment el egy osztályból ugyanazt a tantárgyat kiváltani,mint én.Ja,ez a pedagógia.Bocsánat a pedagógusoktól!Én ápolónőnek készülök,nem pedagógusnak,és nincs kedvem didaktikát tanulni...Ma vizsga volt,írásban.Remélem minden meglesz!

2010. január 4., hétfő

Lemaradt képek

Ludvig is beájult éjfélkor :-)

Ez egy Télapó lesz valamikor,ha elkészülök vele.Sajnos holnap már megyek dolgozni,nem lesz időm...

Díj Rozanditól

Rozanditól kaptuk a díjat.Nagyon szépen köszönjük! A díjjal jár az is, hogy 7 dolgot el kell árulnom magamról.Mindketten leírjuk a 7 dolgot.Nem is igazán titkok,hanem inkább eddig le nem írt tények magunkról.:-)

1. Éva: felvettük videóra a Szomszédok c. sorozatot, mert imádom. /Buci: minden angol romantikus filmet felveszek videóra,mert imádom őket
2. Éva: hiányzik Svájc / Buci: Talán akkor voltam a legboldogabb,amikor Kalymnoson voltunk
3. Éva: gyógymasszőrködöm / Buci: kalózkodom a neten :-)
4. Éva: zenei általánosba jártam, aztán zenei gimnáziumba, tanultam furulyán, piccolón, fuvolán majd gitáron játszani / Buci: én csak szeretem a zenét!
5. Éva: imádom a csokit, minden mennyiségben / Buci: az életemből egy dolog hiányzik: TÁNC, csupa nagybetűvel
6. Éva: szívem szerint januártól-januárig bakancsban lennék:-) / Buci: a mai napig imádom a pesti sulimat(Mexikói u.60.) www.mozgasjavito.hu
7. Éva: 8-9 évig sziklát másztam / Buci: imádom a kacsa-és libamájat

Mi Kanadának adnánk tovább.Kedves Kriszti!Nagyon megkedveltünk Téged!Sok szép alkotást hozzál létre és mutasd meg nekünk!:-)

Ezt sem közvetítettékImádjuk!

2010. január 1., péntek

2009. mozaik


Kívánunk magunknak hasonló termékeny évet!
 

blogger templates | Make Money Online