2009. június 13., szombat

Ikrek (május 21 - június 21)

A Levegő jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Merkúr.
Igen mozgékony jegy, képtelen mozdulatlan maradni, ha más lehetősége nincs, legalább a végtagjai mozognak. Ebből is látszik, nem egy nyugodt jellem, inkább türelmetlen. Ha mégis várakozásra késztetik, kihasználja az időt és nem tétlenkedik. Ha más nem, szóba elegyedik valakivel.
Kettős jegy, sokoldalú személyiség.
Kíváncsi természetű, ezt rengeteg kérdésével támasztja alá, amik olykor a tapintatlanság határát súrolják. A megmagyarázható dolgokat szereti. Szeret gondolkodni és logikus magyarázatokat találni.
Kívülállóként pletykásnak gondolhatjuk, mert ha megtud valamit, szinte muszáj tovább adnia. Ezt viszont a legtöbbször már nem objektíven teszi.
A szavak embere, gyakran gyorsabban gondolkodik, mint beszél, ezért olykor hadar. Viszont van, amikor a gyors észjárása előnyt jelent. Jó a beszéd és íráskészsége.
Társasági ember, szeret a középpontban lenni. Fontosak számára az emberi kapcsolatok.
Nem való neki a monotonitás, a rutinszerű feladatok. Számára a változatos, dinamikus munka az igazán testhez álló. Képes több dologra koncentrálni egyszerre. Azonban épp e miatt hajlamos a késésre, az időpontok nem az erősségei.
Sok minden érdekli, de ezek csak a kíváncsiságának köszönhetőek, ezért gyakran felszínesek.
Folyamatosan igényli a változatosságot, könnyen alkalmazkodik. A felszínes ismeretek mellett néha elmélyülhetne egyes dolgokban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online