2009. december 20., vasárnap

Lemaradás













Már rég jelentkeztem.Most igyekszem bepótolni a lemaradásomat.Kicsit haladtam hímzés terén,ezt láthatjátok.Csak 2 napot kell még dolgoznom,aztán szabadság!!A munkahelyemen megtartottuk az évzáró karácsonyi estet,erről is láthattok képeket.Szoktam sokat fotózni munkahelyemen (Főnök kérése)és a minap is kattintgattam néhányat (300 képet),persze a kesztyű alatt majd'lefagytak az ujjaim.
Jó sok hó esett ,igaz?Ti szerettek havat lapátolni?Nálunk ez fantasztikus feladat,mert sarkon lakunk!:-)Ráadásul a város szélén,és a hókotrót még nem láttuk a héten.Talán januárban járt erre...Buci sajnos bármennyire is imádja a havat,szétfagy a kocsijában.Ugye neki nem olyan tuti a vérkeringése,mert mindig ül,és így könnyebben kezd el fázni.Ha pedig mégis kimerészkedik a hóba,akkor vagy elakad a kocsija kereke vagy idő előtt feladja (mert fázik)...:-)Természetesen miután bejövünk a lakásba,a kerekeiről leolvad a hó,és szép tócsák lesznek.Ez csak részletkérdés,tudom.Mindenesetre szeretjük mindketten a havat.Na jó,én ilyenkor kb.márciusig mellőzöm a kocsi használatát,pihen a jogsim mindig.Félek nagyon a havas úton vezetni.Biztos nem vagyok egyedül.Ugye?

2 megjegyzés:

  1. Fotos lindas!!! Nunca estive em um lugar tão frio... mas deve ser maravilhoso, bordar, tomar um chá e ver a neve caindo.
    Feliz Natal!!

    VálaszTörlés
  2. Egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű képek. Köszönöm.

    VálaszTörlés

 

blogger templates | Make Money Online