2009. december 5., szombat

Szombat




Ma voltam suliban Pesten.Még eddig nem részleteztem.Most szeptemberben kezdtem el levelező tagozaton az ápolónő képzést.1 hónappal ezelőtt voltak az első írásbeli vizsgáink,ennek ma tudtam meg az eredményét,hogy minden megvan,sikerült.Sajnos sokan póruljártak.Nem értem felnőtt oktatásban,levelező tagozaton töltelék tantárgyakkal miért kell szívatni az embereket?!De hála nekem megvan minden.
Nagyon nem kedvelem a távolsági buszozást,de rákényszerülök.Ismét siralmas tapasztalatokat szereztem e téren.Majd'szétfagytam!Büdös és koszos volt a busz,a fűtés mellőzése mellett.Már megszokott látvány,hogy állandóan vannak akik kénytelenek 80 km-t végig állni.Most is így volt.A múltkor én voltam az egyik szerencsés,aki félútig állt...Azt hittem sosem érek haza.Ráadásul a lámpa fénye folyamatosan vibrált-villogott.Emelkedőknél imádkozni kellett,hogy maradjon lendületben a busz.Siralmas állapotok uralkodnak úgy látom a távolsági járatokon.Hosszú évek alatt az emberek nagy része megedződik.Én sosem fogok.Nem vagyok hajlandó elfogadni,hogy 1270 ft-ért ezt mindig átéljem,átérezzem!
Azért a szívemet melengette a tudat,hogy vásároltam Télapó alkalmából fincsi teákat,és egy forró fürdő után megkóstoltuk őket.Buci nagy teás!Most csak néhány dobozt kaptam össze a foto kedvéért.Sajnálom,hogy az illatát nem tudjuk visszaadni neten keresztül.A puncsosnak isteni mandulás illata van!Hmmm :-)Én állandóan earl greyt iszok,buci pedig english breakfast teát.Meg tudok bolondulni a bergamottért!Tudtátok,hogy ez egy narancsfajta Ázsiában?Én őszintén szólva nem tudtam sokáig.
Ízelítőül néhány kép:

4 megjegyzés:

  1. Hát, igen, a tömegközlekedtetés nem áll magas fokon nálunk! (Valamiből ki kell fizetniük a 15 milliós végkielégítéseket...:-(()
    Még mennyi ideig kell buszoznod?
    Finomak lehetnek a teák, főleg ilyen szép csészékből. :-))

    VálaszTörlés
  2. De szép a blogod fejléce!
    S ezek a teás fotók!
    Én is imádom a teákat, s ezektől a fotóktól az illatát is érezni véltem.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a sikeres beszámolókhoz,megérdemelted ezeket a finomságokat!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a jó eredményekhez,csak így tovább:)
    A teákról....én hülye kifelejtettem a csomagodból,pedig elkészítettem fincsi karamellásat.Én is imádom a teát,amerre járok mindenfelé veszek ha látok valami újat,érdekeset.Most ez volt a legújabb szerzemény :)

    VálaszTörlés

 

blogger templates | Make Money Online