2009. február 25., szerda

Leves


Burgonyakrémlevest főztem ebédre.Most újítottam ezt a receptet.Tudom,nem nagy dolog,de annál finomabb.5 db krumplit megfőztem annyi sós vízben,amennyi ellepi.Amikor megfőtt levettem a tűzről,botmixerrel pürésítettem,raktam bele szerecsendiót,majorannát és 1 dl tejszínt.Rottyantottam egyet rajta,és a végén babérlevelet raktam bele pár perce.Azért vettem ki,mert nagyon intenzív íze lett volna.Pirítottam kenyérkockákat,amire reszelt sajtot szórtam.Nagyon fincsi volt.

5 megjegyzés:

  1. szia!

    na ezt ki fogom próbálni:)
    örülök ennek a receptnek imádom a krumpli levest főzeléket és a krumplit amúgyis minden mennyiségben:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Melus!
    Nagyon örülök,hogy kedvet kaptál hozzá.Nagyon egyszerű,gyors és laktató.Főleg a sajtos kis kenyérkockák!!Hmmmm:-)

    VálaszTörlés
  3. jövőhét elején esedékes:)

    VálaszTörlés
  4. Majd szeretném tudni hogy sikerült!:-))

    VálaszTörlés
  5. rendben ha lesz gépem akkor fényképezek is:)

    VálaszTörlés

 

blogger templates | Make Money Online