2010. február 7., vasárnap

Nosztalgia és hímzés

Amikor 2 évvel ezelőtt Észak-Írországban jártam,akkor fedeztem fel ezt a finomságot.Minden péksütibe almalekvár volt.Imádtam.Aztán később felfedeztem a boltokban is,és most sikerült itthon is beszereznem.Lehet,hogy csak nekem számít ez újdonságnak,de itthon eddig még nem találkoztam vele.Mennyei.Ódákat tudnék zengeni róla!
Tegnap suliban voltam Pesten.Sikerültek a múltkori írásbeli vizsgák.Persze erre számítottam.
Csupán 440 Ft-tal lett drágább egy pesti utam.Klassz dolog.3 nap Pesten 11 ezer Ft-ba van.Kaja nélkül.Ráadásul most be kellett fizetnem a 2. féléves tandíjat is.Elkeserítő...annyi jó helyet tudnék a pénznek!:-)

Vettem anyagot a héten,és ezt a csibét kaptam a tulajtól.Édike.Kiszúrtam őt a polcon,azt hittem eladó.Mondta,hogy egy néni készít ilyeneket,és majdan árulni is fogja őket.Ezt ajándékba megkaptam.Én sosem fogok tudni horgolni,szerintem.

Végre befejeztem a tavaly elkezdett hímzésem.Keretezésre vár.Én még sosem kereteztettem.Eddig.:-)
Olyan,de olyan sok mintánk van már!Jó lenne,ha egy kicsivel több időm is lenne.A februári beosztásom nagyon sűrűre sikerült.De nem baj,gyűjtögetünk.Egy kutyusra.Ha valaki tudna (kedvező áron) angol bulldog kislányt,gondoljon ránk.A megyénkben nem igazán van.Köszi.

4 megjegyzés:

  1. Ó,de nagyon gyönyörű a +szemesed!!!!A színei,az öltések!!!!!! Lenyűgöző!
    Én 1x kereteztettem,mert ajándéknak szántam.Háááát!Nagyon sok pénzbe kerül sajna....Kiváncsi vagyok a tiédre....

    VálaszTörlés
  2. De nagyon szép lett a hímzés!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a hímzésed!

    VálaszTörlés
  4. Mindig bekukkantok, de már olyan rég írtam nektek. Nagyon szép a hímzés! Nekem is a színek tetszenek, mint Mammkának! :)

    Almalekvár, mmmm!

    VálaszTörlés

 

blogger templates | Make Money Online